Pánové smekáme před váma klobouk a máte náš obrovský obdiv! Po shlédnutí fotek na netu jsem s kamarádem neodolal a ještě týž den jsme se ze Zlína přijeli podívat a projet vámi zhotovenou stezku lesem. Jsme nadšení a moc se nám to líbilo. Odjížděli jsme s příslibem že se sem znovu vrátíme! Moc děkujem ! Je to super nápad a vynikající provedení!!!
Čus chlapi,skvěle odvedená práce,srdce bikera zaplesá,je to skvělá tratička,člověk má potřebu makat celý okruh a pořád se snažit zrychlovat,je to zabavný a hravý a myslím,že se tu vyblbne každý.Dík za tu možnost,určitě se zase zastavím
V nedĕli jsme jeli z Napajedel vyzkoušet singltrack a všichni jsme hodnotili velmi kladnĕ.Dali jsme si to třikrát.Opravdu parádní poježdĕní.Klobouk dolů stavbařům.
Kniha návštěv
Titulek: Fantastické
Pánové smekáme před váma klobouk a máte náš obrovský obdiv! Po shlédnutí fotek na netu jsem s kamarádem neodolal a ještě týž den jsme se ze Zlína přijeli podívat a projet vámi zhotovenou stezku lesem. Jsme nadšení a moc se nám to líbilo. Odjížděli jsme s příslibem že se sem znovu vrátíme! Moc děkujem ! Je to super nápad a vynikající provedení!!!
Odpovědět
Titulek: Re: Fantastické
Díky všem za kladné reakce. Jsem rád, že se líbíme. :-) Pro příští rok bude pár úseků vylepšeno, těšte se! Díky - Vašek
Odpovědět
Titulek: Perfektní
Denska jsme s kámošem navštívili a museli jsme to dát dvakrát, protože jednou nestačí. Skvělá práce kluci a budem jezdit častěji!
Odpovědět
Titulek: SRDCOVKA
Čus chlapi,skvěle odvedená práce,srdce bikera zaplesá,je to skvělá tratička,člověk má potřebu makat celý okruh a pořád se snažit zrychlovat,je to zabavný a hravý a myslím,že se tu vyblbne každý.Dík za tu možnost,určitě se zase zastavím
Odpovědět
Titulek: vyborne!
Pěkny den.. cyklopark je super!! je to i o technice,fakt moc dobré,určitě letos zas navštívíme :) mame to asi 25km ale ta cesta stoji za to.Díky moc
Odpovědět
Titulek: parádní
Dneska jsme se tam vydali s partou a moc jsme si to užili! Je to fakt parádní poježdění po lese. Skvělý nápad a skvělé provedení! Dík moc!!!
Odpovědět
Titulek: Re: parádní
díky všem - je to pro vás!!!!
Odpovědět
Titulek: klobouček Borci
Moc luxusní a budeme tam jezdit často....děkujeme díky mooooooc
Odpovědět
Titulek: Re: klobouček Borci
Lumír už Vše řekl za mně.... Opravdu odvedený kus práce s výborným výsledkem...
Odpovědět
Titulek: dobrá práce
V nedĕli jsme jeli z Napajedel vyzkoušet singltrack a všichni jsme hodnotili velmi kladnĕ.Dali jsme si to třikrát.Opravdu parádní poježdĕní.Klobouk dolů stavbařům.
Odpovědět