V nedĕli jsme jeli z Napajedel vyzkoušet singltrack a všichni jsme hodnotili velmi kladnĕ.Dali jsme si to třikrát.Opravdu parádní poježdĕní.Klobouk dolů stavbařům.
Ahoj. Minulý týden jsme tam byli se synem -7 let. Singltrek se Vám moc povedl, byli jsme oba nadšení. Je to právě tak akorát, aby si tam zajezdil každý. Jakým způsobem to budete udržovat ? Budete např vypisovat nějaké termíny brigád, nebo něco podobného ?
Ahoj, o víkendu se chystáme vyzkoušet vaší trasu a už podle fotek musím ocenit velký kus práce, který za váma stojí. Do Mysločovic, přímo pod hřbitov jsem jezdil za rodinou, tak se zase po pár letech rád podívám, co nového v okolí, kde jsem strávil kus dětství. Díky moc za tuto příležitost :-)
Kniha návštěv
Titulek: vyborne!
Pěkny den.. cyklopark je super!! je to i o technice,fakt moc dobré,určitě letos zas navštívíme :) mame to asi 25km ale ta cesta stoji za to.Díky moc
Odpovědět
Titulek: parádní
Dneska jsme se tam vydali s partou a moc jsme si to užili! Je to fakt parádní poježdění po lese. Skvělý nápad a skvělé provedení! Dík moc!!!
Odpovědět
Titulek: Re: parádní
díky všem - je to pro vás!!!!
Odpovědět
Titulek: klobouček Borci
Moc luxusní a budeme tam jezdit často....děkujeme díky mooooooc
Odpovědět
Titulek: Re: klobouček Borci
Lumír už Vše řekl za mně.... Opravdu odvedený kus práce s výborným výsledkem...
Odpovědět
Titulek: dobrá práce
V nedĕli jsme jeli z Napajedel vyzkoušet singltrack a všichni jsme hodnotili velmi kladnĕ.Dali jsme si to třikrát.Opravdu parádní poježdĕní.Klobouk dolů stavbařům.
Odpovědět
Titulek: Re: dobrá práce
Díky díky - pár úseku bude na podzim ještě vylepšeno! Vašek
Odpovědět
Titulek: Moc fajn.
Ahoj. Minulý týden jsme tam byli se synem -7 let. Singltrek se Vám moc povedl, byli jsme oba nadšení. Je to právě tak akorát, aby si tam zajezdil každý. Jakým způsobem to budete udržovat ? Budete např vypisovat nějaké termíny brigád, nebo něco podobného ?
Odpovědět
Titulek: Re: Moc fajn.
Ahoj. Díky za pochvalu... ano - udržovací a vylepšovací brigády budou. Termíny budou vždy vyvěšeny zde a na FB. Díky a ať to šlape. Vašek
Odpovědět
Titulek: Kus prace
Ahoj, o víkendu se chystáme vyzkoušet vaší trasu a už podle fotek musím ocenit velký kus práce, který za váma stojí. Do Mysločovic, přímo pod hřbitov jsem jezdil za rodinou, tak se zase po pár letech rád podívám, co nového v okolí, kde jsem strávil kus dětství. Díky moc za tuto příležitost :-)
Odpovědět