Dobrý den. Ze zvědavosti jsem navštívil Háj a byl jsem v šoku. To co tam vyrůstá vypadá opravdu dobře ! Sice tě čeká ještě spoustu práce ale to co je už udělané je fakt super. Přeju hodně zdaru ! J.K.
Samozřejmě to riziko tu může být, ale tento trail svojí šířkou a parametry zatáček motorce mnoho prostoru nedá. Na tyto problémy snad nedojde :-) Motokrosaři mohou svoji fyzičku na tomto trailu trénovat na kole ! :-)
Konečně něco, co poslouží dobré věci a konečně někdo, komu není lhostejná výchova a bezpečnost dětí na kole. Pane Vašku - fandím Vám - Jak bude hotovo, přijedu ! Petr H.
Kniha návštěv
Titulek: Re: Přijedu!
Děkuji.
Odpovědět
Titulek: jsem v šoku !
Dobrý den. Ze zvědavosti jsem navštívil Háj a byl jsem v šoku. To co tam vyrůstá vypadá opravdu dobře ! Sice tě čeká ještě spoustu práce ale to co je už udělané je fakt super. Přeju hodně zdaru ! J.K.
Odpovědět
Titulek: Re: jsem v šoku !
Děkuji, děkuji (-: snad se Vam u nas bude libit. V.
Odpovědět
Titulek: Motorkari
Mam obavu jak se tenhle projekt rozkrikne mezi motokrosari tak bude nadobro po nem.
Odpovědět
Titulek: Re: Motorkari
Samozřejmě to riziko tu může být, ale tento trail svojí šířkou a parametry zatáček motorce mnoho prostoru nedá. Na tyto problémy snad nedojde :-) Motokrosaři mohou svoji fyzičku na tomto trailu trénovat na kole ! :-)
Odpovědět
Titulek: Dobrý nápad
Konečně něco, co poslouží dobré věci a konečně někdo, komu není lhostejná výchova a bezpečnost dětí na kole. Pane Vašku - fandím Vám - Jak bude hotovo, přijedu ! Petr H.
Odpovědět
Titulek: Re: Dobrý nápad
Děkuji Vám Petře, věřím, že se to všem bude líbit - hlavně dětem. Vašek
Odpovědět
Titulek: *****
Jsem rád že jste dali na stránky datum další brigády. Rád se zůčastním.
Odpovědět
Titulek: Re: *****
Děkuji za podporu. Vašek U.
Odpovědět
Titulek: Re: *****
Děkuji :-)
Odpovědět